Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
  • TAB - Kolejny element
  • SHIFT + TAB - Poprzedni element
  • SHIFT + ALT + F - Wyszukiwarka
  • SHIFT + ALT + H - Strona główna
  • SHIFT + ALT + M - Zawartość strony
  • SHIFT + ALT + 1 do 2 - Wybór menu
  • ESC - Anulowanie podpowiedzi

"Perła 2017" za karpia po niemodlińsku podczas targów poznańskich "Smaki Regionów"

Cztery prestiżowe nagrody kulinarne trafiły do przedstawicieli województwa opolskiego podczas poznańskich targów "Smaki Regionów". Perły w XVII edycji konkursu ”Nasze Kulinarne Dziedzictwo Smaki Regionów” otrzymali: restauracja „Na Wyspie” z Niemodlina za karpia po niemodlińsku, Jerzy Wilk z Młynów w gminie Rudniki za schab wiśniowy, Zakład Przetwórstwa Mięsnego "Bocian" z Karłowic za udziec weselny oraz Witold Hreczaniuk z Gostomi w gminie Biała za ratafię „Żniwo sadu”. Laureaci pokazali w ten sposób, że wyjątkowo dbają o tradycje kulinarne regionu.

Brak opisu obrazka
Brak opisu obrazka

Zdjęcia ze strony: https://www.facebook.com/RestauracjanaWyspie

 

Wersja XML